Kia Grensland

Connectiviteit die inspireert

DESIGN Bereid je voor op krachtig rijplezier Volle sportiviteit vooruit

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia Ceed

DESIGN
Bereid je voor op krachtig rijplezier

Volle sportiviteit vooruit

Volle sportiviteit vooruit

De nieuwe Kia Ceed heeft een nieuwe styling aan de voorkant, met een unieke, kenmerkende grille met tijgerneus en een zwevende vleugelvormige onderstrip in satijnchroom. Met een nieuwe signatuur voor de koplampen met full led-koplampen en led-mistlampen. Met details zoals de horizontale luchtlamellen en nieuw ontworpen driehoekige zijdelingse luchthappers om de sportievere stand van de nieuwe voorbumper te accentueren.

Stralend van kracht en vertrouwen

Stralend van kracht en vertrouwen

De sportieve verfijning zet zich ook achteraan voort, met nieuwe en specifieke achterlichten met intense vormgeving met 48 led’s in honingraatstijl, en een nieuw vormgegeven diffusor in glanzend zwart, versierd met een strip uit één stuk in satijnchroom. De led’s achteraan zijn ook voorzien van sequentiële richtingaanwijzers.

Aansluitend op je wensen en behoeften

Aansluitend op je wensen en behoeften

Binnen in het luxueuze interieur is alles rond de bestuurder ontworpen. Van de naadloze inrichting van de cockpit met zachte oppervlakken tot de talloze slimme technologieën die je verbinden met de auto en de buitenwereld. Met zwart suède en lederen sportzetels met grijze stiksels, een buitengewone zwarte hemelbekleding, een sportief stuurwiel met GT-line badge, een geperforeerd lederen versnellingspookknop en nog veel meer.

Al even ruim als opvallend

Al even ruim als opvallend

Het hatchback-koetswerk van de nieuwe Kia Ceed is compact genoeg om gemakkelijk te kunnen manoeuvreren en parkeren, maar biedt toch verrassend veel ruimte voor passagiers en lading. En hij heeft ook een kijk-mij-eens-houding, met zelfverzekerde designdetails zoals zijn glanzend zwarte zijspiegels, expressieve drempels en nieuw ontworpen diamantgeslepen 17″ lichtmetalen velgen die in beweging even opvallend zijn als in stilstand.

CONNECTIVITEIT

Kia Connect On-Board Services 1

Kia Connect On-Board Services 1

Steeds verbonden onderweg – met online navigatie en spraakherkenning.
Maak in realtime verbinding met de wereld om je heen, met live gegevens om je tijdens elke rit naadloos te informeren en bij te staan – zoals online navigatie met de meest recente verkeersupdates, ondersteund door Kia Connect services. En dankzij online spraakherkenning kun je ook spraakopdrachten gebruiken om naar een specifiek adres of een Point of Interest (POI) in de buurt te zoeken.

Kia Connect App Services 2

Kia Connect App Services 2

Altijd in contact met je Ceed, waar je ook bent.
Met de Kia Connect App kun je op afstand nagaan of de deuren van je auto op slot zijn of waar je je auto hebt geparkeerd. Je kunt er ook de instellingen van je Ceed mee controleren, ze op afstand wijzigen en de gewijzigde instellingen op je auto toepassen. En als klap op de vuurpijl kan de app op je smartphone je te voet de weg wijzen naar je eindbestemming nadat je je auto hebt geparkeerd, dankzij de Last Mile Navigation-functie.

Grote Twin Displays

Grote Twin Displays

Verfrissend eenvoudig af te lezen en te gebruiken, voor een naadloze rijervaring.
Eenvoudig, smaakvol en meteen afleesbaar – het haarscherpe 10,25″ lcd-aanraakscherm in kleur toont je de kortste navigatieroutes en andere belangrijke informatie. Ondertussen biedt het volledig digitale 12,3″ tft-instrumentenpaneel essentiële auto- en ritinformatie, met verschillende thema’s die je aan de gekozen rijmodus kunt aanpassen. Samen maken ze elke rit veiliger, aangenamer en efficiënter.

JBL Premium Sound System

JBL Premium Sound System

Perfect afgestemd op je emoties en die van je medepassagiers.
Laat het JBL Premium Sound System je stemming samengaan met je favoriete nummers, afspeellijsten, podcasts en meer. Met acht 8 luidsprekers en de geavanceerde Clari-FiTM muziekhersteltechnologie3 om de kwaliteit van MP3’s te verbeteren en high-definition geluid te bieden, biedt dit systeem echt een uitstekende audio-ervaring voor onderweg.

Draadloze smartphonelader en USB-oplaadpoorten

Draadloze smartphonelader en USB-oplaadpoorten

Blijf altijd verbonden met de buitenwereld, en met je Ceed.
Als de batterij van je smartphone eens bijna leeg is, leg je hem gewoon op het snoerloze oplaadplatform voorin in de middenconsole terwijl je rijdt 4 . En voor iedereen die een oplaadkabel bij de hand heeft, zijn er USB-laadpoorten geïntegreerd in het hele interieur – inclusief de middenconsole achterin – zodat alle passagiers opgeladen en aangesloten kunnen blijven.

TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID

Highway Driving Assist (HDA) met navigatie-ondersteunde Smart Cruise Control (NSCC-Curve)

Highway Driving Assist (HDA) met navigatie-ondersteunde Smart Cruise Control (NSCC-Curve)

Meer technologie om je op de snelweg te helpen op het juiste spoor te blijven.
HDA helpt de Ceed om een veilige afstand tot de voorligger te bewaren en houdt hem op snelwegen in het midden van zijn rijstrook. Tegelijkertijd regelt hij het sturen, versnellen en vertragen zolang je op je rijstrook blijft. In combinatie met dit systeem gebruikt de Curve-functie (NSCC-C) navigatiegegevens om een naderende bocht op de weg te herkennen, indien nodig te vertragen en bij het verlaten van de bocht de vooraf ingestelde snelheid weer te hervatten.

Smart Cruise Control met Stop & Go

Smart Cruise Control met Stop & Go

Moeiteloos cruisen door een veilige afstand te bewaren tot het voertuig recht voor u.
SCC5 streeft ernaar de door u als bestuurder opgegeven snelheid aan te houden en berekent met behulp van zijn frontcamera en frontradar de relatieve positie en snelheid van de voorligger om een veilige afstand te bewaren. Het systeem regelt het versnellen en vertragen zodat je Kia Ceed stopt wanneer het andere voertuig voor je stopt. Zodra de voorligger weer vertrekt, kom je automatisch ook weer in beweging.

Lane Following Assist (LFA)

Lane Following Assist (LFA)

Houdt je in het midden en op koers in je rijstrook.
Het LFA-systeem maakt gebruik van de voorruitcamera om de rijstrookmarkeringen of de voorligger in het oog te houden en ervoor te zorgen dat je Ceed in het midden van je rijstrook blijft. Beschikbaar voor alle modellen met MT- en DCT-versnellingsbak.

Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA)

Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA)

Waarschuwt je voor voertuigen in de dode hoek en grijpt zo nodig in.
Het BCA-systeem maakt gebruik van de voorruitcamera en radars in de hoeken achteraan om de relatieve positie en snelheid van andere voertuigen naast je of in je dodehoekzone te controleren. Als het systeem een mogelijke botsing met andere voertuigen detecteert, activeert het systeem zichtbare en hoorbare alarmsignalen en kan het ook automatisch ingrijpen om je op je huidige rijstrook te houden en mogelijke botsingen te vermijden.

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA)

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA)

Waarschuwt je voor obstakels wanneer je achteruit rijdt, en grijpt zo nodig in.
Bij het achteruit verlaten van een parkeerplaats of oprit waarschuwt het op radar gebaseerde Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance-systeem je met zichtbare en hoorbare alarmsignalen voor mogelijk naderend verkeer dat je pad kruist en grijpt het zo nodig in om een mogelijke botsing te voorkomen.

Driver Attention Warning (DAW+)

Driver Attention Warning (DAW+)

Technologie die je helpt alert en op het juiste spoor te blijven.
Het systeem merkt of je je concentratie verliest aan de hand van het patroon van het stuurwiel, de acceleratie en de totale duur van de reis. Als je aandachtsniveau laag lijkt, waarschuwt het je zowel zichtbaar als hoorbaar. DAW+ beschikt ook over een toonaangevende vertrekwaarschuwing, die je ook waarschuwt als bijvoorbeeld in het verkeer de auto voor je wegrijdt en je zelf niet vertrekt.

BIJZONDERE KENMERKEN
Durf te dromen

BIJZONDERE KENMERKEN Durf te dromen

Kia Ceed GT

Kia Ceed GT

Klaar om een echt sportief statement te maken? Precies dat doet de Ceed GT. Neem nu de nieuwe sportieve grille met GT-logo en opvallende rode accenten. Of zijdrempels met glanzend zwarte en rode accenten en glanzend zwarte zijspiegels die zijn atletische voorkomen accentueren. Ook exclusief voor de GT: een unieke 1,6-liter turbobenzinemotor van 204 pk. Plus een nieuwe achterdiffusor, dubbele ronde uitlaateinden en exclusieve 18″ lichtmetalen velgen.

Kia Ceed Pulse

Kia Ceed Pulse

De styling van nieuwe Kia Ceed Pulse is verfijnder en expressiever dan ooit – met geraffineerde details aan de buitenkant en een nieuw atletisch en krachtig design dat je gegarandeerd altijd zin geeft in een dynamische rijstijl. Neem bijvoorbeeld de zijdelingse luchthappers vooraan, met een nieuw pijlvormig ontwerp dat door de voorbumper lijkt door te lopen tot in de voorste wielkasten.

Motoren met hoog vermogen en lage emissie

Motoren met hoog vermogen en lage emissie

De benzine- en dieselmotoren leveren al het vermogen, terwijl ze voldoen aan de nieuwste Euro 6d emissienorm. Met als optie Kia’s nieuwe Smartstream 1.5 TGDi-motor van 160 pk met CVVD-technologie en lagedruk-uitlaatgasrecirculatie om het brandstofverbruik te optimaliseren, verkrijgbaar met een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling.

Hoogstaand comfort het hele jaar door

Hoogstaand comfort het hele jaar door

De nieuwe Kia Ceed maakt van comfort een prioriteit – ongeacht het weer buiten. Op koude dagen kunnen de zetels vooraan en achteraan verwarmd worden . Met drie instelbare standen warmen de voorzetels snel op en blijven ze warm nadat de gewenste temperatuur bereikt is. Op zomerse dagen kunnen de volledig lederen voorzetels worden geventileerd om je koel te houden. En er is een volledig automatische airconditioning met twee gescheiden zones.

MILD HYBRID DRIVE

Gebruik slimme krachtondersteuning

Gebruik slimme krachtondersteuning

Extra vermogen voor minder emissie rijden, zonder opladen via een stopcontact.
Door een dieselmotor op een slimme manier te koppelen aan een 48-volt lithium-ionaccu kan het mild hybride systeem van Kia in de Ceed het brandstofverbruik en de uitstoot van de auto verminderen. Bovendien recupereert het geïntegreerde “e-systeem” kinetische energie tijdens het vertragen om het koppel te ondersteunen tijdens het versnellen.

Voordelen van mild hybride aandrijving

Voordelen van mild hybride aandrijving

Een emissiearme rijstijl kan je belasting-, kosten- en toegangsvoordelen opleveren.
Sommige Europese regeringen steunen mild hybride auto’s met belastingvoordelen en aankoopsubsidies. En in veel steden mogen milde hybrides in lage-emissiezones rijden: dat betekent dat je mag rijden waar anderen dat niet mogen.

Starten, koppelondersteuning, cruisen

Starten, koppelondersteuning, cruisen

Accuvoeding helpt de motor stiller te werken, meer koppel te leveren en minder brandstof te verbruiken.
De motor wordt door het “e-systeem” gestart om een snelle en vlotte start te verzekeren. Tijdens acceleratie of bergop rijden biedt het ‘e-systeem’ koppelondersteuning door energie uit de accu te halen. Tijdens het cruisen laadt de verbrandingsmotor de accu gedeeltelijk op als het laadniveau laag is.

Coasting, opladen, stop & start

Coasting, opladen, stop & start

Mild hybrid technologie verlaagt brandstofkosten en uitstoot zonder dat je er een extra inspanning voor moet leveren!
Op modellen met iMT6 wordt de motor uitgeschakeld wanneer je je voet van het gaspedaal haalt en de auto laat uitrollen, wat brandstof bespaart. Bij het afremmen of vertragen laadt de door de beweging van de auto gegenereerde energie de batterij weer op. Bij het afremmen tot stilstand wordt de verbrandingsmotor automatisch uitgeschakeld om brandstof te besparen.

Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia Ceed wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia Ceed

Interesse in de Kia Ceed?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia Ceed

Interesse in de Kia Ceed, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia Ceed

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld Ceed

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid