Kia Grensland

Gespierd en stoer design

De kracht van zuiverheid Gespierd van vorm en verzorgd in detail Met zijn sportief vormgegeven details en as

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia EV6 GT

De kracht van zuiverheid

Gespierd van vorm en verzorgd in detail

De Kia EV6 GT

Met zijn sportief vormgegeven details en assertieve houding is de Kia EV6 GT een onmiskenbaar stoere verschijning op de weg. Van de opvallende motorkap met speciale GT-grille en bumper tot het krachtig vormgegeven koetswerk – deze crossover laat graag zijn sportieve karakter zien. En sensatie in elk opzicht, op elke rit.

Op weg naar de toekomst

Versterk je gevoel voor beweging

Exterieur

Ontworpen om te inspireren

De EV6 GT is een moderne en sportieve crossover

De EV6 GT is een moderne en sportieve crossover die schittert op de weg. Met details zoals de opvallende motorkap met speciale GT-grille en bumper, de sterk gecontourde carrosserie; nieuwe led-koplampen, unieke achterlichtblokken en nog veel meer.

Ultrasnel opladen

Ultrasnel opladen

Dankzij het snelle multi-laadsysteem van 800 V ben je vlugger klaar met laden en heb je meer tijd. Minder tijd om je zorgen te maken en meer tijd om van de reis te genieten.

Intelligent Front Lighting System

Intelligent Front Lighting System

Hoe sportief de EV6 GT ook is, veiligheid blijft onze topprioriteit. Dankzij Kia's koplampsysteem met led-koplampen met een intelligente adaptieve lichtbundel kun je 's nachts de weg duidelijk zien, zonder het tegemoetkomende verkeer te verblinden.

Unieke lichtsignatuur

Unieke lichtsignatuur

Onze unieke lichtsignatuur strekt zich in een gebogen lijn uit naar de achterste wielkast, over de kofferruimte naar de andere kant. Dankzij de meervoudige leds ontstaat een verbluffende pianolook, wat een opvallende visuele indruk maakt.

Vleugelvormige dakspoiler

Vleugelvormige dakspoiler

Het dak van de EV6 GT volgt een rechte en sportieve lijn, achteraan eindigend met de vleugelvormige dakspoiler. Voor een atletischer totaalbeeld, plus een verbeterde aerodynamica en rijefficiëntie.

Automatische vlakke handgrepen

Automatische vlakke handgrepen

Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar verbeteren ook de aerodynamica. De verborgen automatische vlakke handgrepen van de EV6 GT komen tevoorschijn zodra je de auto nadert, wat het instappen vlotter maakt.

GT achterbumper met sportieve diffusor

GT achterbumper met sportieve diffusor

De opvallend gespierde contouren van de achterkant worden bekroond met een speciale GT-bumper, compleet met sportieve diffusor – waardoor er geen enkele twijfel over bestaat dat de EV6 GT een sportieve inborst heeft.

Interieur

Ontworpen om indruk te maken

Ontworpen om indruk te maken

Het is moeilijk weerstaan aan het geavanceerde karakter van het luxueuze interieur van de EV6 GT. Met materialen en afwerkingen die je comfort verhogen, sportieve GT-details om je in vervoering te brengen en hoogtechnologische voorzieningen voor maximale veiligheid.

USB-C-aansluitingen voor de achterpassagiers

USB-C-aansluitingen voor de achterpassagiers

Naast sportieve designdetails en een dynamisch rijgedrag blinkt de EV6 GT ook uit in comfort en gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld: achterin op de middenconsole vinden de passagiers USB-C-aansluitingen, zodat ze hun toestellen van stroom kunnen voorzien wanneer ze maar willen.

Indrukwekkende navigatie

Indrukwekkende navigatie

De EV6 GT biedt precieze en stapsgewijze navigatie op het dubbele gebogen panoramadisplay van 12,3". Maar dat is nog niet alles: dankzij het AR head-up display krijg je de instructies in je gezichtsveld terwijl het systeem je de navigatiebegeleiding op de weg voor je toont.

Met suède beklede kuipzetels

Met suède beklede kuipzetels

Voel een hechte band met de weg in de hoogwaardige voorste kuipzetels van de EV6 GT. Ze zijn licht van gewicht en gevormd naar het menselijk lichaam, en hebben geprononceerde zijkussens voor extra steun. En ze zijn nog stijlvol ook, met een suède bekleding met neongroene stiksels die passen bij de kleur van het interieur.

Zwevende middenconsole

Zwevende middenconsole

De sfeer in het interieur wordt op een aantal manieren verbeterd dankzij de slanke, zwevende middenconsole. Daarin vind je voldoende opbergruimte voor al je spullen. En hij heeft bovenaan zelfs een geïntegreerde draadloze telefoonoplader.

Intuïtieve schakelbare controller

Intuïtieve schakelbare controller

Met de intuïtieve schakelbare controller op de middenconsole kun je met slechts één aanraking eenvoudig omschakelen tussen navigatie, entertainment en de automatische airconditioning. Dat maakt je rijervaring nog soepeler.

Houd de controle.

Houd de controle.

Met het stuurwiel van de EV6 GT bedien je alles wat nodig is. Je kunt niet alleen oproepen beantwoorden en van muziek veranderen, maar ook de efficiëntie en het rijbereik maximaliseren met behulp van de regeneratieve rempaddles of door de gewenste rijmodus te selecteren.

Krijg energie aan het stuur van een van de vele elektrische modellen van Kia.
#GoElectric

Met een nieuw platform worden nieuwe kansen gecreëerd

Met het nieuwe Electric-Global Modular Platform creëren wij nieuwe mogelijkheden voor jou als bestuurder en voor ons als ontwikkelaars. Het verbetert de prestaties, versterkt het design en zorgt voor een ruimer interieur. Het is ontworpen om alle zintuigen te inspireren terwijl je onderweg bent.

Een draagbare voeding

Een draagbare voeding

Dankzij het Electric-Global Modular Platform en de grote batterij kan de EV6 GT werken als een draagbare stroomvoorziening voor je dagelijkse leven of vrijetijdsbesteding. We noemen dit de Vehicle-to-Load (V2L) functie. Die levert tot 3,6 kW elektriciteit en kan je kampeerbenodigdheden, filmprojector of zelfs andere elektrische voertuigen opladen.

Flexibel opladen

Flexibel opladen

Dankzij het ultrasnelle opladen met 800 V laad je de accu in slechts 18 minuten op van 10 tot 80% 1 . Met het multi-laadsysteem kun je zowel snelladen met 800 V als met de meer gangbare 400 V. Bij opladen met 400 V maakt de EV6 GT gebruik van de elektromotor en de omvormer om de stroom van 400 V van de lader om te zetten in 800 V. Dit alles gebeurt soepel en intuïtief, zodat je de optimale laadsnelheid kunt bereiken.

Een revolutie in autoproporties

Een revolutie in autoproporties

Met het Electric-Global Modular Platform brengen wij een revolutie in de proporties van auto’s. Door het contrast tussen de langere wielbasis, de kortere overhangen voor en achter en de grotere wielen konden de ontwerpers van Kia een unieker en moderner design introduceren voor de Kia EV6 GT.

Verbeterd interieur

Verbeterd interieur

Dankzij de lange wielbasis, de korte overhangen en het ontwerp van de batterij heeft de EV6 GT een vlakke interieurvloer, waardoor het interieur optimale ruimte biedt voor jou en je geliefden. De interieurruimte is nog meer op al je behoeften afgestemd, met een sterk toegenomen beenruimte en een nieuw chic cockpitdesign.

Ontworpen voor verbetering

Ontworpen voor verbetering

Het E-GMP is ontworpen met het oog op betere prestaties in bochten en een grotere rijstabiliteit bij hoge snelheid. Dit is mogelijk dankzij de gewichtsverdeling tussen voor en achter, een lager zwaartepunt en een lagere ligging, en elektromotoren die zijn ondergebracht in de ruimte waar vroeger de brandstofmotor zat. De snelle elektromotoren verhogen de prestaties van de EV6 GT. Bovendien zijn de stabiliteit van het weggedrag en het rijcomfort geoptimaliseerd dankzij het ophangingssysteem met vijf draagarmen en 's werelds eerste in serie geproduceerde geïntegreerde aandrijfas (Integrated Drive Axle - IDA).

Laden

Blijf rijden, laad bijna overal op.
Met Kia krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van laadstations met informatie waar je ze kunt vinden en de mogelijkheid tot snel betalen via de app. Je hebt ook de mogelijkheid om met de hulp van onze erkende partners thuis een eigen laadstation te installeren.

Openbaar opladen

Openbaar opladen

Met Kia Charge heb je altijd een probleemloze, overal beschikbare en gebruiksvriendelijke oplaadservice ter beschikking, waar je ook bent. Je hebt maar één simpele kaart nodig – voor snelle en eenvoudige toegang tot het groeiende DCS-netwerk van meer dan 360.000 oplaadpunten in 29 landen in Europa. Je kunt ook gebruik maken van een brede waaier van handige diensten in de Kia Charge App en drie aantrekkelijke tarieven – voor handiger, efficiënter en gemakkelijker opladen.

Thuis opladen

Thuis opladen

Een oplaadpunt voor elektrische voertuigen thuis is een geweldige manier om optimaal van je elektrische of Plug-in Hybrid Kia te genieten. Het geeft je de mogelijkheid om je auto thuis op te laden en kan ook bijzonder zuinig blijken.

Highlights

Geniet van de sensaties van krachtige prestaties

Krachtig en sportief

De Kia EV6 GT ziet er niet alleen sportief uit, hij laat ook krachtige prestatiecijfers optekenen. Deze volledig elektrische crossover accelereert in 3,5 seconden van 0-100 km/u en heeft een indrukwekkende topsnelheid van 260 km/u.

Neon remklauwen

Neon remklauwen

Tot de sportieve afwerkingsdetails behoren de speciaal gecreëerde glanzende neon remklauwen achter de aangepaste 5-spaaks lichtmetalen velgen. Een klassiek GT-detail dat in het oog springt en het sportieve all-round sportkarakter van de EV6 GT in zijprofiel onderstreept.

Ruim en inspirerend

Ruim en inspirerend

Naast de geboden ruimte werden ook de uitmuntende ergonomie en de afwerkingskwaliteit naar een hoger niveau getild – wat tot uiting komt in kenmerken zoals de kuipzetels vooraan met een metalen GT-logoplaatje. Ze zijn extra licht en bieden uitstekende zij- en rugsteun, ideaal voor een pittige autorit of comfort op lange ritten.

GT Drive Mode op het stuur

GT Drive Mode op het stuur

De nieuwe GT Drive Mode wordt geactiveerd door gewoon de neon GT Drive Mode-schakelaar aan de rechterkant van het stuurwiel even aan te raken, en haalt het uiterste uit het volledige sportieve en dynamische potentieel van de EV6 GT.

De kern van wat elektrisch rijden zou moeten zijn

De Kia EV6 GT is uitgerust met ons nieuwste langeafstandsbatterijpakket met een snellaadcapaciteit van 800 V, wat betekent dat je van 10-80% kunt opladen in maar liefst 18 minuten 1 , en wanneer hij volledig is opgeladen, krijg je een rijbereik tot 424 km 2 .

De kern van wat elektrisch rijden zou moeten zijn

EV6 GT Batterij

EV6 GT Batterij

  • De maximale laadsnelheid 1 wordt enkel bereikt met een lader van 800 volt voor elektrische voertuigen, die minstens 250 kW elektriciteit levert. De werkelijke laadsnelheid en laadtijd kunnen worden beïnvloed door de temperatuur van de baterij en de weersomstandigheden buiten en andere factoren.
  • Het bereik 2 werd bepaald volgens de gestandaardiseerde EU-meetprocedure (WLTP) op basis van een batterijpakket van 77,4 kWh, vierwielaandrijving en 21” velgen. De persoonlijke rijstijl en andere factoren, zoals snelheid, buitentemperatuur, terrein en het gebruik van uitrusting/toestellen die elektriciteit verbruiken, hebben een invloed op het reële rijbereik en kunnen het verkleinen.

Communicatie

Geconnecteerd infotainment

Het infotainmentsysteem is gemakkelijk te bedienen terwijl je onderweg bent. Regel alles op de twee gebogen panoramadisplays van 12,3", die in het interieur een open sfeer creëren.

Alles in je gezichtsveld

Geconnecteerd infotainment - Alles in je gezichtsveld

Het AR head-up display geeft een virtueel scherm op de voorruit weer om je naar je bestemming te leiden. Het biedt navigatiebegeleiding op de weg en verschaft alle belangrijke informatie om probleemloos en veilig te reizen.

Altijd verbonden

Altijd verbonden

Kia Connect 5, 6, 7 maakt het bezit van een Kia nog aangenamer. Je blijft in contact met je auto, zodat je de status kunt zien van bij voorbeeld het batterijniveau of de deursloten, en ook of de ramen open of dicht zijn. Kia Connect helpt je ook bij je reisplanning door de weersvoorspelling op te vragen, de beschikbaarheid van parkeerplaatsen te controleren en laadstations langs je route te vinden. En dat niet alleen, Kia Connect maakt je reis ook veiliger met Live navigatie 5

Een betere geluidservaring

Een betere geluidservaring

Het Meridian premium sound system bezorgt je een meeslepende geluidservaring, of je nu luistert naar een podcast, je favoriete artiest of navigatie-instructies. Het wordt geleverd met het akoestische geluiddesign van Kia om de best mogelijke rijervaring te creëren.

Alls onder controle - in stijl

Alls onder controle - in stijl
Het eindproduct kan verschillen vertonen met de afbeelding die hier beschikbaar is.

Het geïntegreerde gebogen display van de EV6 GT is niet alleen prachtig. Het heeft ook alle rij-, connectiviteits- en entertainmentfuncties die je maar nodig kunt hebben, in haarscherp en helder. Het gebruiksvriendelijke brede scherm en insrumentenbord geven het interieur een minimalistische hightech-uitstraling als aanvulling op de sportieve details.


Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia EV6 GT wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia EV6 GT

Interesse in de Kia EV6 GT?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia EV6 GT

Interesse in de Kia EV6 GT, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia EV6 GT

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld EV6 GT

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid