Kia Grensland

een inspiratie voor elk traject

E-GMP De EV6, Kia's eerste volledig EV, gebouwd op het Electric-Global Modular Platform (E-GMP) Kia's nieuwe elektrisch-globaal modulaire p

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...
 • Kia afbeelding 1

  Kia EV6

   

  een inspiratie voor elk traject

 • Kia afbeelding 2

  Kia EV6

   

  een inspiratie voor elk traject

 • Kia afbeelding 3

  Kia EV6

   

  een inspiratie voor elk traject

Kia Grensland » Kia EV6

E-GMP

De EV6, Kia's eerste volledig EV, gebouwd op het
Electric-Global Modular Platform (E-GMP)

Kia's nieuwe elektrisch-globaal modulaire platform (E-GMP) werd voor het eerst gebruikt voor de EV6. Dankzij dit platform wordt een
vlakke vloer mogelijk en kan het interieur op verschillende manieren worden ingedeeld.
Ondanks de compacte buitenafmetingen van de EV6 heeft hij door zijn wielbasis van 2,9 m een cabineruimte die vergelijkbaar is met die van veel middelgrote tot grote SUV's.
Zo kunnen jij en je passagiers genieten van meer binnenruimte.

Innovatie van de ruimte

Twee panoramische gebogen displays van 12,3 inch

Het brede high-definition ontwerp van de twee gebogen displays van de EV6 staat garant voor een duidelijk en onbelemmerd zicht en intuïtieve menu's en graphics.

Duurzame materialen

De zetels zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen, hoogwaardig veganistisch leder of suède.

Head-up display met Augmented Reality

Het nieuwe head-up display met AR is een virtueel scherm op de voorruit dat je naar je bestemming brengt. Het biedt alle belangrijke informatie voor een probleemloze en veilige reis.

Ultrasnel opladen

Dankzij het supersnelle 800 V-oplaadsysteem van de EV6 heb je meer tijd voor wat echt belangrijk is voor jou. Een snelle laadbeurt van nog geen 4,5 minuten levert je een rijbereik van 100 km op. Opladen van 10 tot 80% duurt minder dan 18 minuten.

Een rijbereik van meer dan 510 km

Als de 77,4 kWh-batterij van de EV6 volledig opgeladen is, kan je meer dan 510 km rijden. Doordat je minder vaak hoeft op te laden, blijft er nog meer tijd over voor jouw passies.
Ook verkrijgbaar met een 58 kWh-batterij die ruim volstaat om aan alle rijbehoeften te voldoen.
De RWD met enkele elektrische motor of AWD met dubbele motor brengen jou naar je bestemming ongeacht de weersomstandigheden of het terrein.
Het bereik is gebaseerd op WLTP en is in afwachting van homologatie. De definitieve cijfers voor AER en energieverbruik zullen later worden gecommuniceerd.

Een handige stroomvoorziening voor jouw activiteiten

De EV6 is uitgerust met een vehicle-to-load-functie (V2L) die werkt als een handige, draagbare elektriciteitsvoorziening tijdens je dagelijkse bezigheden of recreatieve activiteiten. De EV6 levert tot 3,6 kW aan elektriciteit en kan dus ook dienen als een noodstroombron voor je woning.
Hij is ook ideaal als draagbare generator voor buitenactiviteiten.

Trekvermogen tot 1600 kg

Dankzij het indrukwekkende maximale trekvermogen van 1600 kg kun je alles meenemen
voor een outdooravontuur met vrienden & familie. Uiteraard allemaal zonder uitstoot.
Het cijfer verwijst naar het maximale trekvermogen. Het trekvermogen kan variëren afhankelijk van de grootte van de batterij en/of de gekozen aandrijving.

Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia EV6 wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia EV6

Interesse in de Kia EV6?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia EV6

Interesse in de Kia EV6, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia EV6

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld EV6

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid