Kia Grensland

Durf te dromen

Gedurfde zet Ontdek een auto die zo gedurfd is dat hij de principes van eersteklas design en sportieve vormgeving hertekent

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia ProCeed

Gedurfde zet

Ontdek een auto die zo gedurfd is dat hij de principes van eersteklas design en sportieve vormgeving hertekent. De nieuwe Kia ProCeed flirt met de grens tussen ruimte en veelzijdigheid en zet vraagtekens bij wat we verstaan onder prestaties.

DESIGN
Durf te dromen

Opvallend nieuw op alle fronten

Opvallend nieuw op alle fronten

Van de kenmerkende grille met tijgerneus en zwevende vleugelvormige strips in donker chroom, rode accenten en een GT-logo in het gaas, tot de expressieve bumper en de innovatieve full led-koplampen, compleet met led-mistlampen en pijlvormige led-dagrijlichten. Elk aspect van de styling van de voorkant van de ProCeed is nieuw ontworpen om een krachtig statement te maken over zijn sportieve karakter.

Assertieve GT sportiviteit achteraan

Assertieve GT sportiviteit achteraan

De uniek gevormde carrosserie en het sportieve GT-karakter van de ProCeed maken zeker indruk, vooral aan de achterkant. De kenmerkende led-achterlichten en het ProCeed-opschrift centraal op de achterklep worden nu aangevuld door een bumper met een nieuwe sportieve diffusor in een indrukwekkende, glanzend zwarte afwerking met rode accenten en reflectoren. En dat allemaal dynamisch geaccentueerd door ronde dubbele uitlaatuiteinden in satijnchroom.

Verfijnd in look en feel

Verfijnd in look en feel

Stap in het luxueuze interieur met doordacht geplaatste smart tech die je verbindt met de weg voor je en de wereld om je heen. En met zacht aanvoelende oppervlakken, van de suèdeleren sportzetels met rood stiksel tot de contrasterende profiellijn en de zwarte dakhemel. Eenmaal gezeten heb je een sportief GT-stuurwiel, een panoramisch zonnedak, grote haarscherpe displays en nog veel meer binnen handbereik.

Sportieve accenten in de afwerking

Sportieve accenten in de afwerking

De shooting brake-carrosserie van de ProCeed biedt je de veelzijdigheid en ruimte van een stationwagen met de oogstrelende elegantie van een coupé. Met een snel aflopende daklijn en gestroomlijnde contouren die zijn uitgesproken sportieve karakter onderstrepen. Voeg daarbij de opvallende details zoals de nieuw ontworpen standaard 18″ lichtmetalen velgen met rode wieldoppen en rode remklauwen, en de algemene visuele impact is onmiskenbaar.

CONNECTIVITEIT

Kia Connect On-Board Services 1

Kia Connect On-Board Services 1

Steeds verbonden onderweg – met online navigatie en spraakherkenning.
Maak in realtime verbinding met de wereld om je heen, met live gegevens om je tijdens elke rit naadloos te informeren en bij te staan – zoals online navigatie met de meest recente verkeersupdates, ondersteund door Kia Connect services1. En dankzij online spraakherkenning kun je ook spraakopdrachten gebruiken om naar een specifiek adres of een Point of Interest (POI) in de buurt te zoeken.

Kia Connect App Services 2

Kia Connect App Services 2

Altijd in contact met je ProCeed, waar je ook bent.
Met de Kia Connect App2 kun je op afstand nagaan of de deuren van je auto op slot zijn of waar je je auto hebt geparkeerd. Je kunt er ook de instellingen van je ProCeed mee controleren, ze op afstand wijzigen en de gewijzigde instellingen op je auto toepassen. En als klap op de vuurpijl kan de app op je smartphone je te voet de weg wijzen naar je eindbestemming nadat je je auto hebt geparkeerd, dankzij de Last Mile Navigation-functie.

Grote Twin Displays

Grote Twin Displays

Verfrissend eenvoudig af te lezen en te gebruiken, voor een naadloze rijervaring.
Eenvoudig, smaakvol en meteen afleesbaar – het haarscherpe 10,25″ lcd-aanraakscherm in kleur toont je de kortste navigatieroutes en andere belangrijke informatie. Ondertussen biedt het volledig digitale 12,3″ tft-instrumentenpaneel essentiële auto- en ritinformatie, met verschillende thema’s die je aan de gekozen rijmodus kunt aanpassen. Samen maken ze elke rit veiliger, aangenamer en efficiënter.

JBL Premium Sound System

JBL Premium Sound System

Perfect afgestemd op je emoties en die van je medepassagiers.
Laat het JBL Premium Sound System je stemming samengaan met je favoriete nummers, afspeellijsten, podcasts en meer. Met acht 8 luidsprekers en de geavanceerde Clari-FiTM muziekhersteltechnologie3 om de kwaliteit van MP3’s te verbeteren en high-definition geluid te bieden, biedt dit systeem echt een uitstekende audio-ervaring voor onderweg.

Draadloze smartphonelader en USB-oplaadpoorten

Draadloze smartphonelader en USB-oplaadpoorten

Blijf altijd verbonden met de buitenwereld, en met je ProCeed.
Als de batterij van je smartphone eens bijna leeg is, leg je hem gewoon op het snoerloze oplaadplatform voorin in de middenconsole terwijl je rijdt4 . En voor iedereen die een oplaadkabel bij de hand heeft, zijn er USB-laadpoorten geïntegreerd in het hele interieur – inclusief de middenconsole achterin – zodat alle passagiers opgeladen en aangesloten kunnen blijven.

TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID

Highway Driving Assist (HDA) with Navigation assisted Smart Cruise Control (NSCC-Curve)

Highway Driving Assist (HDA) with Navigation assisted Smart Cruise Control (NSCC-Curve)

Meer technologie om je op de snelweg te helpen op het juiste spoor te blijven.
HDA helpt de ProCeed om een veilige afstand tot de voorligger te bewaren en houdt hem op snelwegen in het midden van zijn rijstrook. Tegelijkertijd regelt hij het sturen, versnellen en vertragen zolang je op je rijstrook blijft. In combinatie met dit systeem gebruikt de Curve-functie (NSCC-C) navigatiegegevens om een naderende bocht op de weg te herkennen, indien nodig te vertragen en bij het verlaten van de bocht de vooraf ingestelde snelheid weer te hervatten.

Smart Cruise Control met Stop & Go

Smart Cruise Control met Stop & Go

Moeiteloos cruisen door een veilige afstand te bewaren tot het voertuig recht voor u.
SCC5 streeft ernaar de door u als bestuurder opgegeven snelheid aan te houden en berekent met behulp van zijn frontcamera en frontradar de relatieve positie en snelheid van de voorligger om een veilige afstand te bewaren. Het systeem regelt het versnellen en vertragen zodat je Kia ProCeed wanneer het andere voertuig voor je stopt. Zodra de voorligger weer vertrekt, kom je automatisch ook weer in beweging.

Lane Following Assist (LFA)

Lane Following Assist (LFA)

Houdt je in het midden en op koers in je rijstrook.
Het LFA-systeem maakt gebruik van de voorruitcamera om de rijstrookmarkeringen of de voorligger in het oog te houden en ervoor te zorgen dat je ProCeed in het midden van je rijstrook blijft. Beschikbaar voor alle modellen met MT- en DCT-versnellingsbak.

Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA)

Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA)

Waarschuwt je voor voertuigen in de dode hoek en grijpt zo nodig in.
Het BCA-systeem maakt gebruik van de voorruitcamera en radars in de hoeken achteraan om de relatieve positie en snelheid van andere voertuigen naast je of in je dodehoekzone te controleren. Als het systeem een mogelijke botsing met andere voertuigen detecteert, activeert het systeem zichtbare en hoorbare alarmsignalen en kan het ook automatisch ingrijpen om je op je huidige rijstrook te houden en mogelijke botsingen te vermijden.

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA)

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA)

Waarschuwt je voor obstakels wanneer je achteruit rijdt, en grijpt zo nodig in.
Bij het achteruit verlaten van een parkeerplaats of oprit waarschuwt het op radar gebaseerde Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance-systeem je met zichtbare en hoorbare alarmsignalen voor mogelijk naderend verkeer dat je pad kruist en grijpt het zo nodig in om een mogelijke botsing te voorkomen.

Driver Attention Warning (DAW+)

Driver Attention Warning (DAW+)

Technologie die je helpt alert en op het juiste spoor te blijven.
Het systeem merkt of je je concentratie verliest aan de hand van het patroon van het stuurwiel, de acceleratie en de totale duur van de reis. Als je aandachtsniveau laag lijkt, waarschuwt het je zowel zichtbaar als hoorbaar. DAW+ beschikt ook over een toonaangevende vertrekwaarschuwing, die je ook waarschuwt als bijvoorbeeld in het verkeer de auto voor je wegrijdt en je zelf niet vertrekt.

GT & GT-line
Voel het vertrouwen

GT & GT-line

GT-line

GT-line

Geniet van de veelzijdigheid en de laadruimte van een shooting brake-carrosserie met de gedurfde sportieve styling van een GT-line. In het interieur wachten een sportief stuurwiel met schakelhendels, kuipzetels met logo in GT-Line-stijl en allerhande comfortvoorzieningen. Voeg daar nog afwerkingsdetails aan toe zoals standaard 17” lichtmetalen velgen of 18” lichtmetalen velgen als optie. En plots wordt elke rit een avontuur.

Moeiteloos laden en lossen

Moeiteloos laden en lossen

Heb je je handen vol? Laad je koffer met gemak vol dankzij de Smart Power Tailgate. Houd de Smart Key in je zak of tas en de kofferklep gaat automatisch open wanneer je in de buurt van de wagen komt en blijft. Met de Smart Key krijg je ook gemakkelijk toegang tot je ProCeed zonder sleutel en kun je de motor starten met een druk op de knop. Beginnen rijden kan niet eenvoudiger zijn.

Geïntegreerd geheugensysteem (IMS)

Geïntegreerd geheugensysteem (IMS)

Druk op een knop in het deurpaneel van de bestuurdersdeur en je Kia ProCeed roept de exacte voorkeursinstellingen van je bestuurderszetel op, zelfs als ze intussen door een andere bestuurder zijn aangepast. Zo zit je altijd meteen comfortabel in de voor jou ideale rijpositie.

Opwinding gegarandeerd

Opwinding gegarandeerd

Druk gewoon op de Sport-knop naast de versnellingspook om je rijplezier naar een hoger niveau te tillen. De Sport-modus zorgt voor een verbeterde gasrespons en snellere acceleratie, optimaliseert de prestaties bij het inhalen en zorgt voor een strakkere stuurrespons. Voor een uiterst dynamische rijstijl.


JURIDISCH VOORBEHOUD

(1) Kia Connect On-Board Services

De diensten zijn gratis gedurende een periode van zeven jaar die ingaat op de dag waarop het voertuig aan de eerste eigenaar wordt verkocht, d.w.z. het tijdstip waarop de oorspronkelijke koopovereenkomst van kracht wordt, en kunnen gedurende die periode worden gewijzigd. Meer informatie over de werking en de gebruiksvoorwaarden vind je op de head-unit van je voertuig. Beschikbare On-Board Services kunnen per land verschillen. Smartphone met data-abonnement vereist om de diensten van Kia Connect Live Services te activeren in landen en modellen zonder ingebouwde telematica.

(2) Kia Connect App Services

Informatie- en controledienst voor je Kia vanaf je smartphone; de Diensten zijn gratis beschikbaar gedurende een periode van zeven jaar die ingaat op de dag waarop het voertuig wordt verkocht aan de eerste eigenaar van het voertuig, d.w.z. het moment waarop de oorspronkelijke koopovereenkomst van kracht wordt, en kunnen gedurende die periode worden gewijzigd. Meer informatie over de werking en gebruiksvoorwaarden vind je op je Kia Connect App. Smartphone met iOS- of Android-besturingssysteem en mobieletelefooncontract met dataoptie noodzakelijk tegen extra kosten.

(3) Clari-Fi™ technologie

JBL® audiosysteem wordt geleverd met Clari-Fi™ technologie. Bij het comprimeren van bestanden tot MP3 gaat digitale informatie verloren. Clari-Fi™ technologie helpt de verloren hoge/lage muziektonen te corrigeren en verbetert de muziekkwaliteit.

(4) Draadloos oplaadsysteem voor smartphones

Draadloos opladen compatibel met smartphones met Qi-technologie of adapter.

(5) Technologie enkel beschikbaar op modellen met DCT-versnellingsbak

(6) 7 jaar garantie

De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(7) 7 jaar bijwerking van de kaarten

Het programma is alleen geldig voor nieuwe Kia-modellen die na 28 februari 2013 zijn gekocht met in de fabriek geïnstalleerde LG-navigatiesystemen. Er kunnen in het servicepunt arbeidskosten ontstaan voor de tijd die nodig is om de update uit te voeren. Het 7-jarige programma voor kaartupdates biedt zes kaartupdates, aangezien Kia-modellen al af fabriek met de nieuwste kaart worden geleverd. De garantie van het navigatiesysteem wordt door dit programma niet beïnvloed. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartgegevens die HIER door de leverancier van de kaartgegevens worden geleverd.

(8) Intelligente Manuele Transmissie (iMT)

Uitschakelen van de motor is alleen beschikbaar op modellen met een intelligente manuele transmissie (iMT). De Coasting-functie is afhankelijk van de heersende rijomstandigheden.

Over the air updates (OTA-updates)

Nieuwe wagens die na mei 2021 werden verkocht en die deel uitmaken van MJ22 en een navigatiesysteem bevatten, kunnen updates ontvangen van de kaarten in het navigatiesysteem van de wagen en van de software voor de headunit via de zogenaamde ‘over-the-air’-methode (‘OTA-updates’). Kia biedt per auto twee gratis OTA-updates aan. Eventuele extra OTA-update zijn betalend. Om het even wanneer tijdens de garantieperiode kunt u ook gratis updates krijgen van de kaarten in het navigatiesysteem van de auto en van de software voor de headunit, (i) via deze webpagina of (ii) bij de dealer.

Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia ProCeed wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia ProCeed

Interesse in de Kia ProCeed?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia ProCeed

Interesse in de Kia ProCeed, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia ProCeed

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld ProCeed

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid