Kia Grensland

Buitengewoon. Elke dag opnieuw.

Buitengewoon. Elke dag opnieuw. Uitgerust met de meest recente technologie, de hoogste kwaliteit materialen en een ergonomisch design maakt de nieuwe Kia Sorrento SUV een verpletterende eerste indruk

Kia Grensland

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.kiagrensland.be/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia Sorento

Buitengewoon. Elke dag opnieuw.

Uitgerust met de meest recente technologie, de hoogste kwaliteit materialen en een ergonomisch design maakt de nieuwe Kia Sorrento SUV een verpletterende eerste indruk. Pronkend met een luxueus, ruim interieur en ongeëvenaarde veiligheidssystemen biedt de nieuwe Kia Sorrento 7-zitter een opwindende en tegelijkertijd ontspannen rijervaring.

Indrukwekkend op elke manier

Kia Sorento - Indrukwekkend op elke manier - De nieuwe Kia Sorento springt meteen in het oog.

De nieuwe Kia Sorento springt meteen in het oog. Laat u verleiden door zijn opvallende voorkant met chroom- en glanszwarte omlijsting. Geniet van z’n prachtige bumper met gestroomlijnde luchtroosters en een stijlvolle afwerking. De nieuwe Kia Sorento mag gezien worden. Daarom heeft hij alles wat u van ledverlichting verwacht: dubbele projectiekoplampen, dagrijverlichting en mistlichten.

Een elegante zijkant die kracht uitstraalt

Kia Sorento - Een elegante zijkant die kracht uitstraalt

De perfecte balans tussen kracht en elegantie. De nieuwe Kia Sorento heeft een grotere wielbasis, matzwarte wielkasten, satijnachtige details en oogstrelende contouren. En dat is niet alles. Met z’n prachtig afgewerkte handgrepen en 20” lichtmetalen velgen ervaart u keer op keer zijn onmiskenbare stijl. Klaar om uw rijplezier naar een hoger niveau te tillen?

Trendy look

De Kia Sorento heeft een trendy look!

De nieuwe Kia Sorento overtuigt u vanuit elke hoek. Ook met z’n achterkant maakt hij de juiste indruk. Van de elegante led-achterlichten en sportieve afwerking tot de glanzende dakspoiler en geïntegreerde ruitenwisser. Elk detail maakt zijn indruk onuitwisbaar.

Luxe en stijl, in alle comfort

Kia Sorento betekent luxe en stijl, in alle comfort

Maak elk moment onvergetelijk. Ontdek het gevoel van luxe en ruimte in de nieuwe Kia Sorento. Sfeervolle verlichting en elegante tweekleurige zetels in zacht leder. Glanzend zwarte en chroomachtige accenten en een dashboard afgewerkt met satijnachtige details. Alleen het beste is goed genoeg. En dat merkt u aan elk detail.

Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia Sorento wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia Sorento

Interesse in de Kia Sorento?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia Sorento

Interesse in de Kia Sorento, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia Sorento

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld Sorento

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid