Kia Grensland

Voor wie niet genoeg krijgt van het leven

Gebouwd om aandacht te trekken Het gespierde ontwerp van de Kia Stonic is gemaakt voor degenen die van elke r

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia Stonic

Gebouwd om aandacht te trekken

Gebouwd om aandacht te trekken

Het gespierde ontwerp van de Kia Stonic is gemaakt voor degenen die van elke rit een avontuur maken. Aerodynamische lijnen en een gedurfde grille dragen bij aan uw individualiteit. Net als de achterruit met spoilerkap en een grote lagere inlaat om koellucht aan te zuigen. Krachtige spatborden en een bumper- en luchtstroomregelende skidplate maken deze coole stadscross-over af.

Gedurfd exterieur

Gedurfd exterieur

De nieuwe Kia Stonic staat met z'n strakke look voor sportief rijplezier. Dankzij de SUV-achtige dakrails valt u meteen op in de massa en dat terwijl u geniet van uw privacy met de donkergetinte ruiten. En de nieuwe led-koplampen met dagrijlichten maken de stijlvolle look helemaal af.

Opwindend interieur

Neem plaats achter het stuur en laat u verleiden door het stijlvolle interieur van de nieuwe Kia Stonic. Zo kiest u voor 2-kleurige stoffen zetels of kunstlederen zetels met grijze accenten. En dankzij het onderaan afgeplatte stuurwiel in luxeleder, houdt u uw stuur stevig in de hand. Bovendien blijft het interieur u verrassen door de trendy gekleurde inzetstukken en de details, zoals de contrasterende stiknaden en het glanzend zwarte aanraakscherm.

Uw Kia Stonic personaliseren

Druk jouw eigen stempel op jouw Kia Stonic en kies uit een van de 20 kleurcombinaties voor het dak en koetswerk. Kies daarna een van de 4 bronzen kleurpaketten voor het interieur, zoals blauw, geel, grijs en oranje. Maak de look van jouw auto helemaal af met lichtmetalen velgen van 15 tot 17 inch.

Dynamisch rijgedrag
Maak u klaar voor het echte rijplezier

Dynamisch rijgedrag

De nieuwe Kia Stonic staat voor uitmuntend rijgedrag en comfort met een responsieve stuurinrichting. En dankzij het chassis uit ultrasterk stijl rijdt u extra vlot. Ideaal voor puur rijplezier en uiterst alerte reacties wanneer u de baan opgaat.

Mild-hybride motor
Met deze krachtige en dynamische motor ligt de wereld aan uw voeten

Hybride motor

De unieke crossover blijft verbazen met de 1.0 T-GDI 120 ps en de dubbele koppeling met 7 versnellingen. Neem plaats, doe uw gordel aan en geniet van een nieuwe manier van rijden. Bovendien rijdt u dankzij de mild-hybride motor extra zuing voor hetzelfde rijplezier.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK
Iets uitzonderlijks voor elke dag

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK Iets uitzonderlijks voor elke dag

Bestuurdersgericht interieur

Bestuurdersgericht interieur

Maak het uzelf makkelijk in het ruime interieur en geniet van een vernieuwende rijervaring met geavanceerde technologie. Het nieuwe 4,2"-scherm is handig in uw richting gedraaid. Zo hebt u alle essentiële informatie en bedieningstoetsen binnen handbereik en concentreert u zich op wat echt telt: rijden.

Een zee van ruimte

Een zee van ruimte

Naast het gestroomlijnde design krijgt u bij de Kia Stonic ook heel wat ruimte. Zo hebt u plaats genoeg voor een uitstapje met vrienden. Gereedschap vervoeren? Klap de achterbank (in delen van 60:40) even neer en u hebt een zee van ruimte.

Intelligent verbonden

Intelligent verbonden

Dankzij het draadloze Android Auto™ and Apple CarPlay™ 1, 2 bedient u makkelijk de apps en functies op uw smartphone, zoals navigatie, stembediening, handenvrij bellen en sms'en, muziekstreaming en veel meer.

Kia Connect On-Board Services

Kia Connect On-Board Services

De nieuwe Kia Stonic is uitgerust met Kia Connect On-Board Services 3, 4 - een reeks geavanceerde functies die u, de bestuurder, in realtime verbinden met de wereld om u heen en u van onschatbare waarde informatie tijdens elke rit. Van live verkeersinformatie tot weersvoorspellingen, bezienswaardigheden, details van potentieel parkeren op straat en buiten de straat - en nog veel meer.

Kia Connect App Services

Kia Connect App Services

De revolutionaire Kia Connect-app 5 biedt meer controle en gemoedsrust dan ooit. Via de app op uw telefoon controleert u het brandstofpeil en de locatie van uw auto, en hebt u toegang tot een massa gegevens van uw Kia Stonic. Merkt u plots dat u de deuren vergat te vergrendelen? Dan sluit u ze gewoon vanop afstand. De app toont u zelfs te voet de weg naar uw eindbestemming, nadat u uw auto hebt geparkeerd.

Technische hoogstandjes

Technische hoogstandjes

Fan van mooie technologie? De nieuwe Kia Stonic ook. Op het aantrekkelijke 7"-aanraakscherm ziet uw radio en navigatie er kristalhelder uit. Bovendien krijgt u 7 jaar lang gratis kaartupdates.6 Hebt u passagiers op de achterbank? Dan laden die makkelijk hun mobiele toestellen op aan de handige USB-lader.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) 8 op de Kia Stonic bestaat uit een radar op de voorbumper en een camera op de voorruit om te controleren op naderend gevaar, zoals voetgangers, fietsers of andere auto's. Als het iets detecteert, waarschuwt het u en remt het indien nodig automatisch om een ongeval te helpen voorkomen of beperken.

Lane Keeping Assist (LKA) & Lane Follow Assist (LFA)

Lane Keeping Assist (LKA) & Lane Follow Assist (LFA)

Dit systeem houdt wegmarkeringen en voorliggers in de gaten, terwijl het controleert of jouw auto zich in het midden van je rijstrook bevindt. Het waarschuwt je wanneer het voertuig de grenzen van de rijstrook nadert en past indien nodig de besturing aan om dit te corrigeren en je in het midden van de rijstrook te houden.

Smart Cruise Control (SCC)

Smart Cruise Control (SCC)

Met een ingebouwde radar controleert de Smart Cruise Control (SCC) zowel je snelheid als de afstand tot uw voorligger. Vertraagt het voertuig voor jou, of is je vooraf gekozen snelheid niet haalbaar? Dan vertraagt het systeem vanzelf. Als je voorligger doorrijdt, hervat jouw cruisecontrol zijn functie.

Blind-Spot Collision Warning and Avoidance Assist (BCW & BCA)

Blind-Spot Collision Warning and Avoidance Assist (BCW & BCA)

When you want to change lane, the BCW system detects any vehicle in your blind spot and warns you. If you start to change lane whilst a car is in your blind spot, besides the warning the Stonics’s BCA system will also automatically apply the brakes to avoid a collision (BCA is available on vehicles equipped with 7-DCT transmission)

Parkeerassistent (PDW)

Parkeerassistent (PDW)

Parkeren gaat vanzelf met de parkeerassistent. Het systeem gebruikt ultrasone sensoren op de voor- en achterbumpers van uw auto. Ze waarschuwen voor obstakels voor of achter uw auto, en tijdens parkeermanoeuvres.

Achteruitkijkmonitor (RVM)

Achteruitkijkmonitor (RVM)

Wanneer u achteruitparkeert, geeft de RVM automatisch het achteruitzicht weer op uw lcd-scherm van 8". Zo ziet u wat er zich achter uw auto afspeelt. Bovendien geeft het systeem u dynamische richtlijnen om vlot te parkeren.

Intelligente snelheidslimietwaarschuwing (ISLW)

De intelligente snelheidslimietwaarschuwing bezorgt u alle nodige info om binnen de snelheidslimieten te blijven. De camera op de voorruit leest snelheidslimieten en inhaalbeperkingen. Die informatie verschijnt op uw navigatiescherm. Zo kunt u actie ondernemen als dat nodig is.

De Kia Stonic GT Line
Maak een sportief statement

De Kia Stonic GT Line Maak een sportief statement De Kia Stonic GT Line

Zelfverzekerde look

Zelfverzekerde look

Klaar om gezien te worden? Met z'n vernieuwde achterkant trekt de nieuwe Kia Stonic GT Line alle blikken naar zich toe. Z'n sportieve achterbumper met metalen diffuser en stijlvolle embleem geven anderen het nakijken.

Sportieve contouren

Sportieve contouren

Laat u verleiden door het prachtige silhouet van de nieuwe Kia Stonic GT Line. Volg de sportieve contouren van de gewaagde voorbumper tot aan de sterke achterklep. Afgewerkt met zwarte spiegels en speciale 17" lichtmetalen velgen. Maak een gedurfd statement.

Voel de sensatie

Voel de sensatie

Stap in en ervaar sportiviteit en verfijning. Zak weg in de zachte GT-geïnspireerde zetels, afgewerkt in zwarte stof en kunstleer. Laat uw vingers over de prachtige stiksels glijden en bewonder het dashboard in carbonstijl. Met uw handen op het D-vormige lederen stuur rijdt u elk avontuur in stijl tegemoet.

Sportief statement

Sportief statement

De nieuwe Kia Stonic GT is ontworpen voor iedereen die klaar is om op te vallen. Ontdek het vernieuwde design van de voorbumper, afgewerkt met stijlvolle details en geïntegreerde led-mistlampen.


JURIDISCHE DISCLAIMERS

(1) Android Auto™ en Apple CarPlay™
De Kia Stonic is compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto™. Android Auto™ is ontworpen om te werken met Android-telefoons met 5.0 (Lollipop) of hoger. Apple CarPlay™ is beschikbaar voor iPhone 5 of nieuwere modellen. Beide systemen beschikken over stembesturing. De bestuurder houdt altijd zijn handen aan het stuur en zijn blik op de weg. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

(2) Draadloos Android Auto™ en Apple CarPlay™
Draadloos Apple CarPlay™ en Android Auto™ zijn alleen beschikbaar met 8"-display-audio.

(3) Kia Connect On-Board Services
De diensten zijn gratis beschikbaar voor een periode van 7 jaar, ingaande op de dag dat de auto wordt verkocht aan de eerste eigenaar. Dat wil zeggen: het tijdstip waarop de oorspronkelijke koopovereenkomst van kracht gaat. Dat kan gedurende die periode wijzigen. Details over de bediening en de gebruiksvoorwaarden vindt u bij uw Kia-partner en op kia.com. Beschikbare On-Board Services kunnen verschillen, afhankelijk van uw land.

(4) Kia Live Services met smartphone-tethering
U hebt een smartphone met een abonnement nodig om de Kia Live-services te activeren in landen en modellen zonder ingebouwde telematica.

(5) Kia Connect Remote Services
Informatie- en controleservice voor uw Kia vanaf uw smartphone. Deze diensten zijn gratis beschikbaar voor een periode van 7 jaar, ingaande op de dag dat de wordt verkocht aan de eerste eigenaar. Dat wil zeggen: het tijdstip waarop de oorspronkelijke koopovereenkomst van kracht gaat. Dat kan gedurende die periode wijzigen. Details over de bediening en de gebruiksvoorwaarden vindt u in de UVO-app. Een smartphone met iOS- of Android-besturingssysteem en gsm-contract met data-optie is noodzakelijk.

(6) 7 jaar kaartupdates
Als onderdeel van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elk nieuw Kia-voertuig, dat in de fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, recht op 6 jaar gratis (jaarlijkse) kaartupdates. Een uniek aanbod dat ervoor zorgt dat uw navigatiesysteem altijd up-to-date is. Het programma is alleen van toepassing op nieuwe Kia-voertuigen die na 28 februari 2013 zijn gekocht met in de fabriek gemonteerde navigatiesystemen. Arbeidskosten kunnen bij het servicepunt in rekening worden gebracht gedurende de tijd die is toegewezen om de update uit te voeren. Het 7 Year Map Update-programma biedt zes kaartupdates, omdat Kia-voertuigen al worden geleverd met de laatst beschikbare kaart van de fabriek. De garantie van het navigatiesysteem wordt niet beïnvloed door dit programma. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartgegevens geleverd door de kaartgegevensleverancier HERE.

(7) DRIVE WiSE-technologieën
DRIVE WiSE-technologieën zijn assistentiesystemen en ontslaan de bestuurder niet van zijn / haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment veilig te bedienen. De bestuurder moet zijn / haar rijgedrag nog aanpassen aan zijn / haar persoonlijke rijvaardigheid, aan de wettelijke eisen en aan de algemene weg- en verkeersomstandigheden. DRIVE WiSE-technologieën zijn niet ontworpen om het voertuig autonoom te besturen. Bekijk de gebruikershandleiding voor meer informatie.

(8) Melding frontale aanrijding (FCA)
Melding frontale aanrijding (FCA) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn / haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment veilig te besturen. De bestuurder moet zijn / haar rijgedrag nog aanpassen aan zijn / haar persoonlijke rijvaardigheid, aan de wettelijke eisen en aan de algemene weg- en verkeersomstandigheden. FCA is niet ontworpen om het voertuig autonoom te besturen. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

(9) 7 jaar garantie
De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

Over the air updates (OTA-updates)
Nieuwe wagens die na mei 2021 werden verkocht en die deel uitmaken van MJ22 en een navigatiesysteem bevatten, kunnen updates ontvangen van de kaarten in het navigatiesysteem van de wagen en van de software voor de headunit via de zogenaamde ‘over-the-air’-methode (‘OTA-updates’). Kia biedt per auto twee gratis OTA-updates aan. Eventuele extra OTA-update zijn betalend. Om het even wanneer tijdens de garantieperiode kunt u ook gratis updates krijgen van de kaarten in het navigatiesysteem van de auto en van de software voor de headunit, (i) via deze webpagina of (ii) bij de dealer.

Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia Stonic wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia Stonic

Interesse in de Kia Stonic?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia Stonic

Interesse in de Kia Stonic, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia Stonic

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld Stonic

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid