Kia Grensland

Functie ontmoet fantasie

Functie ontmoet fantasie Door het combineren van de zuinigheid en flexibiliteit van een 5-deurs supermini met de ruimte en de prestaties van een grotere wagen is de Kia Venga een veelzijdige wagen, beloond met de pres

Kia Grensland

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//cdn.kiagrensland.be/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia Venga

Functie ontmoet fantasie

Door het combineren van de zuinigheid en flexibiliteit van een 5-deurs supermini met de ruimte en de prestaties van een grotere wagen is de Kia Venga een veelzijdige wagen, beloond met de prestigieuze iF Product Design Award, waarbij design, kwaliteit, innovatie en milieuvriendelijkheid beoordeeld worden. Werk of vrije tijd, de stad of het platteland, beleef een geheel nieuwe rijervaring met de Kia Venga.

Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia Venga wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Kia Certified Pre-Owned / Used Cars

Offerte-aanvraag Kia Venga

Interesse in de Kia Venga?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Kia Venga

Interesse in de Kia Venga, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia Venga

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Sfeerbeeld Venga

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid