Kia Grensland

Technologie die je in vervoering brengt

De nieuwe Kia XCeed De crossover. Opnieuw gedefinieerd

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Kia Grensland » Kia De nieuwe Kia XCeed

De nieuwe Kia XCeed
De crossover. Opnieuw gedefinieerd.

De nieuwe Kia XCeed

Geef je onafhankelijkheid meer energie

De nieuwe Kia XCeed is gemaakt om bij je levensstijl te passen en je verwachtingen te overtreffen, en herdefinieert de crossover-rijervaring. Met een gedurfde, meer dan ooit sportieve esthetiek. Een geavanceerde elektromotor. De nieuwste connectiviteitsfuncties om contact te houden. En nog veel meer!

Geef je onafhankelijkheid meer energie De nieuwe Kia XCeed is gemaakt om bij je levensstijl te passen en je verwachtingen te overtreffen, en herdefinieert de crossover-rijervaring. Met een gedurfde, meer dan ooit sportieve esthetiek. Een geavanceerde elektromotor. De nieuwste connectiviteitsfuncties om contact te houden. En nog veel meer!

Design
Vergeet wat je weet

Design Vergeet wat je weet

Een crossover die bij je levensstijl past

Een crossover die bij je levensstijl past

De crossover-styling en speelse uitstraling van het frontdesign van de nieuwe Kia XCeed zijn ontworpen voor bestuurders die leven voor alweer een volgende sensatie. De GT-line is voorzien van opvallende specifieke GT-Line elementen zoals nieuwe led-achterlichten, een speciale grille, een sportieve onderste luchtinlaat en een vernieuwde bumper.

Een opvallende présence

Een opvallende présence

De nieuwe Kia XCeed is fraai vormgegeven, verbeterd en klaar voor sensaties, en ziet er vanuit alle hoeken even opwindend uit. Nieuwe inzetstukken in donker satijnchroom en het nieuwe specifieke design van de 18" lichtmetalen velgen van de GT-line ronden de atletische aantrekkingskracht van de crossover af en versterken de sportieve esthetiek nog meer.

Indrukwekkende start

Indrukwekkende start

Het opvallende design van de achterkant van de nieuwe Kia XCeed met zijn slanke, sportieve afmetingen en kenmerkende achterbumper is verfijnd met een nieuwe diffusor met een glanzend zwarte beschermplaat, samen met een nieuwe, discretere uitlaat die de onmiskenbaar sportieve esthetiek van de auto afrondt.

Maak kennis met de moderne hybride

Maak kennis met de moderne hybride

Regeneratief remmen levert kinetische energie op, waarmee je batterij wordt opgeladen terwijl je uitrolt of remt. De Coasting Guide analyseert je route om je te laten weten wanneer je je voet van het pedaal moet halen. Het Virtual Engine Sound System wordt in de modus ‘alleen elektrisch’ geactiveerd om voetgangers gewaar te maken van je aanwezigheid.

Makkelijk laden

Makkelijk laden

De Smart Tailgate maakt het makkelijk om je koffer te laden wanneer je je handen vol hebt. De achterklep gaat automatisch open wanneer je de achterkant van de auto nadert met de sleutel in je zak of tas. De achterbank is ook in een configuratie van 40:20:40 neerklapbaar, waardoor de kofferruimte tot 1.378 liter kan worden vergroot.

Zorg voor een opvallende stijl

Zorg voor een opvallende stijl

Opvallend stoer met nieuwe inzetstukken in donker satijnchroom en het nieuwe specifieke design van de 18" lichtmetalen velgen van de GT-line ronden de atletische aantrekkingskracht van de crossover af en versterken de sportieve esthetiek nog meer.

Stijl, comfort en connectiviteit

Stijl, comfort en connectiviteit

Ga zitten en voel de sensatie. Het hightech interieur van de nieuwe Kia XCeed tilt design, raffinement, ruimte en veelzijdigheid naar een hoger niveau en geeft een nieuwe definitie aan sportief rijden. Het nieuwe glanzend zwarte PRND-paneel zorgt voor een nog krachtigere uitstraling, terwijl de nieuwe achteruitkijkspiegel met dunne rand een sportief statement maakt en nieuw ontworpen bedieningslabels de nieuwste technische functies comfortabel binnen handbereik houden.

Volledig digitaal 12.3" instrumentenbord

Volledig digitaal 12.3" instrumentenbord

Het getoonde scherm kan afwijken van het eindproduct

Altijd op de hoogte, in real time: Dit naadloze display uit één stuk heeft haarscherpe digitale wijzerplaten voor rijsnelheid en motortoerental. Plus stapsgewijze navigatie-instructies, audio-informatie, telefoongesprekken en contacten, gedetailleerde reisinformatie en nog veel meer. Je kunt kiezen uit gloednieuwe opvallende designthema's die aan de rijmodi kunnen worden gekoppeld.

Indrukwekkend interieurcomfort

Indrukwekkend interieurcomfort

Beeldmateriaal wordt alleen ter illustratie gebruikt. Het eindproduct kan verschillen vertonen ten opzichte van de afbeeldingen.

In het interieur van de nieuwe Kia XCeed heb je niet alleen een sportieve hoge rijpositie met een geweldig uitzicht op de weg voor je, er is ook een gemakkelijke toegang en veel ruimte voor alle passagiers. Je zult versteld staan van de hoofd- en beenruimte die voor iedereen beschikbaar is.

Vermindert risico 's door je op naderende auto' s te wijzen.Meer technologie om je op de snelweg te helpen op het juiste spoor te blijven.

Kia Ceed Highway Driving Assist met Navigation-based Smart Cruise Control

Highway Driving Assist (HDA) helpt de XCeed om een veilige afstand tot de voorligger te bewaren en houdt hem op snelwegen in het midden van zijn rijstrook. Tegelijkertijd regelt hij het sturen, versnellen en vertragen zolang je op je rijstrook blijft. In combinatie met dit systeem gebruikt de Curve-functie (NSCC-C) navigatiegegevens om een aankomende bocht op de weg te herkennen. Bij het naderen van de bocht verlaagt het systeem automatisch de rijsnelheid, en bij het verlaten van de bocht hervat het systeem de vooraf ingestelde snelheid.

Moeiteloos cruisen door een veilige afstand te bewaren tot het voertuig recht voor u.

Moeiteloos cruisen door een veilige afstand te bewaren tot het voertuig recht voor u.

SCC streeft ernaar de door jou als bestuurder opgegeven snelheid aan te houden en berekent met behulp van zijn frontcamera en frontradar de relatieve positie en snelheid van de voorligger om een veilige afstand te bewaren. Het systeem regelt het versnellen en vertragen om ervoor te zorgen dat je Kia XCeed altijd een veilige afstand tot het voertuig voor je houdt. Je Kia XCeed stopt wanneer het andere voertuig voor je stopt. Wanneer de voorligger weer vertrekt, kun jij ook weer in beweging komen door het gaspedaal in te drukken of de knop op het stuurwiel in te drukken.x

Houdt je in het midden en op koers in je rijstrook.

Houdt je in het midden en op koers in je rijstrook.

Het LFA-systeem (Lane Following Assist) maakt gebruik van de camera aan de voorruit om de rijstrookmarkeringen of de voorligger in het oog te houden en ervoor te zorgen dat je XCeed in het midden van je rijstrook blijft. Beschikbaar voor alle modellen met MT- en DCT-versnellingsbak.

Waarschuwt je voor voertuigen in de dode hoek en grijpt zo nodig in.

Houdt je in het midden en op koers in je rijstrook.

Het BCA-systeem (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist) maakt gebruik van de voorruitcamera en radars in de hoeken achteraan om de relatieve positie en snelheid van andere voertuigen naast je of in je dodehoekzone te controleren. Als het systeem een mogelijke botsing met andere voertuigen detecteert, activeert het systeem zichtbare en hoorbare alarmsignalen en kan het ook automatisch ingrijpen om je op je huidige rijstrook te houden en mogelijke botsingen te vermijden.

Waarschuwt je voor obstakels wanneer je achteruit rijdt, en grijpt zo nodig in.

Bij het achteruit verlaten van een parkeerplaats of oprit waarschuwt het op radar gebaseerde systeem Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA) je met zichtbare en hoorbare alarmsignalen voor mogelijk naderend verkeer dat je pad kruist en grijpt het zo nodig in om een mogelijke botsing te voorkomen.

Technologie die je helpt alert en op het juiste spoor te blijven.

Het systeem merkt of je je concentratie verliest aan de hand van het patroon van het stuurwiel, de acceleratie en de totale duur van de reis. Als je aandachtsniveau laag lijkt, waarschuwt het je zowel zichtbaar als hoorbaar. DAW+ beschikt ook over een toonaangevende vertrekwaarschuwing, die je ook waarschuwt als bijvoorbeeld in het verkeer de auto voor je wegrijdt en je zelf niet vertrekt.

Vermijd mogelijke gevaren voor jezelf en voor voetgangers

Vermijd mogelijke gevaren voor jezelf en voor voetgangers

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) met voetgangerswaarschuwing 7 maakt gebruik van radar- en cameragegevens om te waarschuwen voor voetgangers, fietsers en auto 's op je weg. Het geeft je waarschuwingssignalen en remt automatisch af als je niet reageert, waardoor een ongeval kan worden voorkomen of beperkt.

Betere zichtbaarheid, veiliger rijden

Betere zichtbaarheid, veiliger rijden

De intelligente verlichting vooraan detecteert de voertuigen rondom je auto en regelt automatisch het grootlicht om je zo goed mogelijk zicht te bieden – en belangrijk, zonder andere weggebruikers te verblinden.

Motoren en transmissies

Motoren en transmissies

Kies uit een reeks krachtige benzinemotoren en zeer efficiënte dieselmotoren: De potente T-GDi van 1,6 liter en 204 pk is geschikt voor alle rijsituaties. De 1.6 CRDi EcoDynamics+ dieselmotor laat je dynamisch rijden emt een mild hybride aandrijving. Afhankelijk van de configuratie kun je kiezen tussen een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling of een handgeschakelde 6-versnellingsbak Alle motoren voldoen aan Euro 6d.

Drive Mode Select

Drive Mode Select

Met Drive Mode Select kun je je rijervaring aanpassen door de stuurweerstand, de respons van het gaspedaal en, voor modellen met een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling, de schakelrespons aan te passen. Kies de Normal-modus voor ontspannen efficiëntie en een lag brandstofverbruik, en de Sport-modus voor verbeterde respons en meer sensatie.

Schakelpaddles

Schakelpaddles

Maak het rijden dynamischer en intuïtiever terwijl je de volledige controle behoudt. In modellen met een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling kun je met de schakelpaddles snel schakelen zonder het stuur los te laten.

Geluiddemping en ophanging

Geluiddemping en ophanging

Ervaar een nieuw niveau van zachtheid, rust en stilte, waarbij het lawaai is weggedempt. Door het in de carrosserie opgenomen weggeluid te beperken, extra isolatie in de vloer aan te brengen en geluidsarme wielen te monteren introduceert de nieuwe Kia XCeed een nieuw niveau van comfort. We hebben ook de uitlaat getuned voor meer stilte en de ophanging geoptimaliseerd met nieuwe hydraulische veerwegbegrenzers.

Krijg energie aan het stuur van een van de vele elektrische modellen van Kia.

#GoElectric

Digitaal laadsysteem - Blijf rijden, laad bijna overal op.

Openbaar opladen

Openbaar opladen

Met Kia Charge heb je altijd een probleemloze, overal beschikbare en gebruiksvriendelijke oplaadservice ter beschikking, waar je ook bent. Je hebt maar één simpele kaart nodig – voor snelle en eenvoudige toegang tot het groeiende DCS-netwerk van meer dan 360.000 oplaadpunten in 29 landen in Europa. Je kunt ook gebruik maken van een brede waaier van handige diensten in de Kia Charge App en drie aantrekkelijke tarieven – voor handiger, efficiënter en gemakkelijker opladen.

Thuis opladen

Thuis opladen

Met Kia krijg je toegang tot een uitgebreid en voortdurend groeiend netwerk van laadstations. Wij verstrekken niet alleen een kaart bij alle laders, maar maken betalen ook uiterst vlot met ons alles-- in-één betaalsysteem. Je hebt ook de mogelijkheid om met de hulp van onze erkende partners thuis een eigen laadstation te installeren.

Gebruik slimme krachtondersteuning

Gebruik slimme krachtondersteuning

Extra vermogen voor emissiearm rijden zonder opladen via een stopcontact. Door een dieselmotor op een slimme manier te koppelen aan een 48-volt lithium-ionaccu kan het Mild Hybrid System van Kia in de XCeed het brandstofverbruik en de uitstoot van de auto verminderen. Bovendien recupereert het geïntegreerde “e-systeem” kinetische energie tijdens het vertragen om het koppel te ondersteunen tijdens het versnellen.

Voordelen van mild hybride aandrijving

Voordelen van mild hybride aandrijving

Een emissiearme rijstijl kan je belasting-, kosten- en toegangsvoordelen opleveren. Sommige Europese regeringen steunen mild hybride auto’s met belastingvoordelen en aankoopsubsidies. En in veel steden mogen milde hybrides in lage-emissiezones rijden: dat betekent dat je mag rijden waar anderen dat niet mogen.

Starten, koppelondersteuning, cruisen

Starten, koppelondersteuning, cruisen

Accuvoeding helpt de motor stiller te werken, meer koppel te leveren en minder brandstof te verbruiken. De motor wordt door het “e-systeem” gestart om een snelle en vlotte start te verzekeren. Tijdens acceleratie of bergop rijden biedt het ‘e-systeem’ koppelondersteuning door energie uit de accu te halen. Tijdens het cruisen laadt de verbrandingsmotor de accu gedeeltelijk op als het laadniveau laag is.

Coasting, opladen, stop & start

Coasting, opladen, stop & start

Mild hybrid technologie verlaagt brandstofkosten en uitstoot zonder dat je er een extra inspanning voor moet leveren! Op modellen met iMT 6 wordt de motor uitgeschakeld wanneer je je voet van het gaspedaal haalt en de auto laat uitrollen, wat brandstof bespaart. Bij het afremmen of vertragen laadt de door de beweging van de auto gegenereerde energie de batterij weer op. Bij het afremmen tot stilstand wordt de verbrandingsmotor automatisch uitgeschakeld om brandstof te besparen.


Een partner om op te bouwen

7 jaar Kia-garantie

7 jaar garantie van Kia

Elke Kia XCeed wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar.1 Zo sterk geloven we in onze auto's! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7 jaar Kia-kaartupdates

7 jaar kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates.5 Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

(1) 7 jaar/150.000 km fabrieksgarantie op nieuwe wagens. De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

(2) 7 jaar kaartupdates. In het kader van onze uitgebreide kwaliteitsbelofte heeft elke nieuwe Kia met af fabriek gemonteerd navigatiesysteem recht op zes gratis kaartupdates (een per jaar). Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Offerte-aanvraag Kia XCeed

Interesse in de Kia XCeed?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Proefrit-aanvraag Kia XCeed

Interesse in de Kia XCeed, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Kia XCeed

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!

Door op de knop "Verzenden" te klikken stemt u ermee in dat partijen vermeld in de privacyverklaring uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden, en dat u via de door u vermelde kanalen kunt worden gecontacteerd.* gelieve akkoord te gaan met onze privacyverklaring aub!

Sfeerbeeld XCeed

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid