Kia Grensland

uw Kia verdeler tweedehands en nieuw

Onze kerstman is dit jaar bijzonder gul Bovenop de uitzonderlijke korting op deze zes onderstaande wagens ontvang je op vertoon van deze mail nog eens €750 korting, gooit de kerstman de brandstoftank en batterijen van je gloednieuwe KIA vol

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Nieuwsbrief » Kerstactie

Kerstactie

Kerstactie

Onze kerstman is dit jaar bijzonder gul

Bovenop de uitzonderlijke korting op deze zes onderstaande wagens ontvang je op vertoon van deze mail nog eens €750 korting, gooit de kerstman de brandstoftank en batterijen van je gloednieuwe KIA vol en plaatst hij een tapijtenset en PVC kofferbescherming in je wagen.

Wees er snel bij, want de actie loopt enkel op deze zes wagens en is enkel geldig indien ingeschreven voor 31 december 2021.

Meer informatie:

Gent : Thomas, David en Christophe - 09 227 16 27

Eeklo : Jens, Niels en Sam - 09 377 03 70

Knesselare : Kurt - 09 374 18 71

EV6kerstbrief

In amper een kwartier tijd, je elektrische auto kunnen laden om weer 300 kilometer verder te rijden? Het kan. Zoals hier in Aalter aan parking Aard met onze demo KIA EV6.

Meer weten over de EV6? of een proefrit boeken?

En er is meer nieuws...

De Kia EV6 staat op de shortlist van Car of the Year 2022

De baanbrekende Kia EV6 is genomineerd voor de laatste ronde van de 2022 Car of the Year awards (COTY). De innovatieve, volledig elektrische crossover is door de 61 COTY-juryleden uit 23 landen geselecteerd voor de shortlist van zeven finalisten. De winnaar van de prestigieuze verkiezing wordt op 28 februari 2022 bekend gemaakt.

De recent geïntroduceerde Kia EV6 heeft een grote impact gemaakt op de media en klanten. Met zijn ultrasnelle laadtechnologie, een bereik van 528 km en hoge prestaties is hij een waardige rivaal voor modellen uit hogere segmenten.

De EV6 is de eerste Kia die is ontworpen volgens de nieuwe ‘Opposites United’ designfilosofie van het merk en is ook de eerste dedicated elektrische Kia die is gebaseerd op het geheel nieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP).

Na drie eerdere nominaties voor de Ceed (eerste en derde generatie) en de Stinger, is de nominatie van de gloednieuwe EV6 een erkenning van de vooruitgang van KIA en onderstreept het de toewijding aan het bieden van duurzame mobiliteitsoplossingen.

Leden inschrijving

Blijf op de hoogte van aanbiedingen & promoties bij Kia Grensland.


Gelieve bovenstaand veld niet in te vullen

Gelieve bovenstaand veld niet in te vullen

Gelieve bovenstaand veld niet in te vullen
Naam is een verplicht veld
Geef een geldig e-mail op aub

Uitschrijven

Kia Grensland ziet je echter niet graag gaan...

Naam is een verplicht veld
Geef een geldig e-mail op aub

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid