Kia Grensland

uw Kia verdeler tweedehands en nieuw

Ontdek nu onze Saloncondities en het ruime gamma van Kia met talloze geëlektrificeerde modellen. De hele maand januari zijn onze vestigingen te Gent, Eeklo en Knesselare ook open op zondag

Kia Grensland

Zeelaan 19a - 9900 Eeklo Eeklo, BE-VOV, Belgium - 09 377 03 70 - info@groephaeck.be

/images/logo.png
Kia Grensland website is aan het laden...

Nieuwsbrief » Saloncondities onder stroom

Saloncondities onder stroom

Saloncondities onder stroom

Ontdek nu onze Saloncondities en het ruime gamma van Kia met talloze geëlektrificeerde modellen.

De hele maand januari zijn onze vestigingen te Gent, Eeklo en Knesselare ook open op zondag.

Bekijk hier onze saloncondities.

Tot binnenkort,

Het Kia Grenslandteam

* inclusief alle premies.

#GOeclectric met Kia

#GOelectric met Kia

Bij Kia Grensland zijn we ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst is. Als één van de meest vooruitstrevende merken op het vlak van elektrificering biedt Kia u vandaag al de keuze uit niet minder dan 4 geëlektrificeerde motorisaties in 11 modellen.

Dankzij hun geavanceerde technologieën bieden ze u allemaal een perfect evenwicht tussen een minimale uitstoot - of zelfs géén uitstoot - en een maximaal comfort. Eindelijk hoeft u niet langer te twijfelen om te kiezen voor elektrisch.

Wat is een milde hybride?

Bij een milde hybride zorgt een kleine batterij ervoor dat de motor minder hard moet werken, waardoor de wagen minder verbruikt en uitstoot. Deze batterij laadt zichzelf op met de energie die vrijkomt bij o.a. het vertragen.

Wat is een hybride?

Een hybride werkt op een gelijkaardige manier als een milde hybride, maar heeft een grotere batterij. Ook deze laadt zichzelf op met energie die vrijkomt bij o.a. het vertragen. Door de grotere capaciteit is de besparing op het vlak van uitstoot en verbruik een pak groter.

Wat is een plug-in hybride?

Bij een plug-in hybride wordt de benzinemotor geassisteerd door een elektromotor met een batterij die voornamelijk wordt opgeladen aan het stopcontact. Deze extra krachtige batterij zorgt ervoor dat de wagen tot 50 kilometer elektrisch kan rijden.

Wat is een 100% elektrische wagen?

Een elektrische wagen wordt aangedreven door een elektromotor die z’n energie volledig haalt uit een grote batterij. Deze wordt opgeladen aan het stopcontact. Resultaat? Geen gram uitstoot, en een rijbereik tot wel 455 km in het geval van de Kia e-Niro.

laden

Laadservices

Kia Grensland helpt u ook bij de financiering en installatie van een laadpaal bij u thuis en dit reeds vanaf 1750 euro exclusief BTW. (+21% BTW bij nieuwe woningen of 6% bij woningen ouder dan 10 jaar)

Uw elektrische Kia laadt u het liefst thuis op. Dat is voordelig, veilig en heel gemakkelijk. Thuisladen is tot drie keer goedkoper dan een openbare laadpaal.

Naast het laadstation en een deskundige thuisinstallatie ontvangt u eveneens een laadpas waarmee u onderweg publiek kan laden op meer dan 45.000 laadpunten in Europa.

Het laadstation is optimaal gedimensioneerd op uw Kia wagen en instelbaar op de beschikbare stroomcapaciteit van uw woning waardoor u tot acht keer sneller kan opladen in vergelijking met een gewoon stopcontact. De laadstations zijn van Europese A-kwaliteit en worden geplaatst conform alle brand- en elektrische veiligheidsvoorschriften voor huisinstallaties.

Afhankelijk van uw wensen en elektrische netaansluiting heeft u de keuze uit 2 laadpakketten.

Deze zijn geschikt voor alle Kia plug-in hybride en elektrische wagens.

Onze verkopers verschaffen u graag meer uitleg.

laden

Altijd 7 jaar garantie *

Onze formule van 7 jaar totale fabrieksgarantie is uniek in de Europese autosector. Geen enkele andere constructeur biedt een dergelijke fabrieksgarantie aan zijn klanten. Totale garantie op de volledige wagen, met inbegrip van onderdelen en werkuren; een fabrieksgarantie verzekerd door de constructeur; een overdraagbare garantie voor de toekomstige eigenaar(s). Zo biedt Kia u de beste garantie op de Europese automobielmarkt, zowel inzake duur als draagwijdte van de dekking.

*7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat het eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar).

7 jaar map update

Wist u dat elk jaar 12% van het Europese wegennet verandert? En wist u dat Kia de enige constructeur is die gedurende 7 jaar een gratis update van de kaarten op uw ingebouwd navigatiesysteem aanbiedt bij het jaarlijks onderhoud? Zo kent uw Kia steeds de juiste weg en bereikt u vlot uw bestemming. Maak een afspraak bij Kia Grensland en verzeker u van een optimale werking van uw navigatiesysteem.

Leden inschrijving

Blijf op de hoogte van aanbiedingen & promoties bij Kia Grensland.


Gelieve bovenstaand veld niet in te vullen

Gelieve bovenstaand veld niet in te vullen

Gelieve bovenstaand veld niet in te vullen
Naam is een verplicht veld
Geef een geldig e-mail op aub

Uitschrijven

Kia Grensland ziet je echter niet graag gaan...

Naam is een verplicht veld
Geef een geldig e-mail op aub

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid